Home / Lajme / Maqedoni / Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta mbajë seancën e 66-të.

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta mbajë seancën e 66-të.

22 korrik-Duhet të shqyrtohen Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për prodhimtari dhe qarkullim të armatimit dhe pajisjes ushtarake, Propozim ligji për zona të gjelbra industriale, Propozim-ligji për media, të gjitha në lexim të parë.

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do ta mbajë seancën e 66-të.

Në rend dite janë Propozim-ligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për menaxhim me pasuri të konfiskuar, dobi pronësore dhe lëndë të marra në procedurë penale dhe ndëshkuese, Propozim-ligji për ndryshim të Ligjit për dhënie të obligacioneve të Republikës së Maqedonisë për denacionalizim, Propozimi shtesë i ligjit për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për statistikë shtetërore, të gjitha në lexim të dytë.

Deputetët duhet të deklarohen edhe për Propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për taksat gjyqësore, sipas procedurës së shkurtuar, propozim-ligjin për shndërrimin e kërkesave së Republikës së Maqedonisë në bazë të tatimit të vlerës së shtuar, tatimit nga përfitimi, tatimit personal mbi të ardhurat, kontributeve për sigurim pensional dhe invalidor si dhe interesa dhe të dhëna krahasuese tatimore dhe obligime në bazë të kredive në denarë në kapital të përhershëm në Ndërmarrjen publike për ekonomizim me pyje “Pyjet e Maqedonisë” Shkup në lexim të parë.

Duhet të shqyrtohen Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për prodhimtari dhe qarkullim të armatimit dhe pajisjes ushtarake, Propozim ligji për zona të gjelbra industriale, Propozim-ligji për media, të gjitha në lexim të parë.

Në seancën e 66-të duhet të shqyrtohen edhe më shumë ligje të tjera në lexim të parë, ratifikime të marrëveshjeve dhe raporteve vjetore.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *