Home / Lajme / Maqedoni / MPJ: Të kujdesshëm në Egjipt

MPJ: Të kujdesshëm në Egjipt

3 korrik-“Me shikim në ndodhitë e fundit dhe trazirat e brendshme në Egjipt, me ç’rast më shumë qytete ishin përfshirë me protesta të ndjekura me dhuna dhe viktima njerëzore, Ministria e Punëve të Jashtme u rekomandon të gjithë qytetarëve të Maqedonisë të cilët udhëtojnë ose planifikojnë të udhëtojnë në këtë vend, t’ju ikin vendeve ku mund të ketë protesta ose tubime masive dhe të kenë kujdes më të madh për sigurinë personale”, kumtoi MPJ.

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë u rekomandon qytetarëve të Maqedonisë të cilët udhëtojnë ose planifikojnë të udhëtojnë për në Egjipt t’ju ikin vendeve ku mund të ketë protesta ose tubime masive dhe të kenë kujdes më të madh për sigurinë personale.

“Me shikim në ndodhitë e fundit dhe trazirat e brendshme në Egjipt, me ç’rast më shumë qytete ishin përfshirë me protesta të ndjekura me dhuna dhe viktima njerëzore, Ministria e Punëve të Jashtme u rekomandon të gjithë qytetarëve të Maqedonisë të cilët udhëtojnë ose planifikojnë të udhëtojnë në këtë vend, t’ju ikin vendeve ku mund të ketë protesta ose tubime masive dhe të kenë kujdes më të madh për sigurinë personale”, kumtoi MPJ.

Qytetarëve të Maqedonisë u rekomandohet edhe regullisht ta ndjekin gjendjen në Egjipt, ta kontaktojnë MPJ-në për informatat plotësuese eventuale, ndërsa në rast të nevojës për ndihmë, ambasada e Maqedonisë në Kajro

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *