Home / Lajme / Maqedoni / Nesër mbahet seanca e këshillit të komunës së Tetovës (VIDEO)

Nesër mbahet seanca e këshillit të komunës së Tetovës (VIDEO)

Tetovë, 24 Korrik – Nesër me fillim në ora 11:00 në sallën e madhe të Kuvendit të Tetovës do të mbahet mbledhja e dytë e Këshillit të Komunës së Tetovës me rend dite:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes konstituive të Këshillit të Komunës së Tetovës.
2. Propozim-Vendim për zgjedhjen e kryetarit të Këshillit të komunës së Tetovës.
3. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit statutar-juridik në Këshillin e Komunës së Tetovës.
4. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit për financa dhe buxhet në Këshillin e Komunës së Tetovës.
5. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit për urbanizëm dhe mbrojtje të mjedisit jetësor në Këshillin e Komunës së Tetovës.
6. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit për veprimtari komunale në Këshillin e Komunës së Tetovës.
7. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit për veprimtari publike në Këshillin e Komunës së Tetovës.
8. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit për dhurata dhe mirënjohje në Këshillin e Komunës së Tetovës.
9. Propozim-Vendim për formimin e komisionit për marrëdhënie ndërmjet bashkësive të këshillit të komunës së Tetovës.
10. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit për mundësi të barabarta ndërmjet burrave dhe grave të këshillit të komunës së Tetovës.
11. Propozim-Vendim për formimin e Komisionit për vlerësimin e dëmeve nga fatkeqësitë elementare në Këshillin e Komunës së Tetovës.
12.Propozim-Vendim për аutorizimin e anëtarëve të këshillit të komunës së Tetovës të marrin pjesë në procedurën për lidhjen e martesave të rajonit të Tetovës.

Seanca e këshillit mbahet pas arritjes së marrëveshjes mes BDI-së dhe VMRO-dpme-së për krijimin e shumicës në këshillin e Tetovës.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *