Home / Lajme / Maqedoni / Rregjim i ri i komunikacionit në bulevardin ILIRIA (VIDEO)

Rregjim i ri i komunikacionit në bulevardin ILIRIA (VIDEO)

Tetovë, 9 Korrik – Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë informon qytetarët, se nga 9 korriku dita e martë, deri në mbarim të muajit gusht, do venboset regjim i ri në komunikacionin

Regjimi i ri do të vendoset në Bulevardin “Ilirija” në Tetovë, edhe atë nga aksi rrugor prej udhëkryqirt me rrugën “Jane Sandanski” deri në udhëkryqin “Bllagoja Toska”. “Regjimi i ri i ndryshuar do të zbatohet çdo ditë në periudhën kohore prej orës 21 deri orën 24.Nga qytetarët të Tetovës dhe nga të gjithë të tjerët pritet që ta respektojnë regjimin e ri dhe urdhërat e policëve zyrtar, të cilët do ta regullojnë komunikacionin.Qëllimi I këtij ndryshimi është që ta lehtësoj komunikacionin në atë pjesë të qytetit, ku është i pranishëm fluks i madh i automjeteve dhe qytetarëve, dhe që të lejoj lëvizje pa pengesa dhe të sigurt të pjesmarrësëve në komunikacion”, thuhet në një njoftim të lëshuar nga policia e Tetovës.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *