Home / Lajme / Maqedoni / Tika USHT-së i dhuroi 44 kompjuter (VIDEO)

Tika USHT-së i dhuroi 44 kompjuter (VIDEO)

Tetovë, 12 Korrik – Shoqata qeveritare Turke Tika sot Universitetit shtetëror të Tetovës i ka dhurat si donacion 44 komjutrer.

Kordinatroi i Tikës në maqedoni doctor Mahmut Qevik tha se Tika në maqedoni është nga viti 2006 dhe nga atëher deri më tani ka dhuruarë donacione në vlerë mbi 30 milon donallarë dhe nuk bëjnë ndarje etnike apo fetare, por qëllimi ynë është që të ndihëmojmë ata të cilët kanë nevojë.

Ndërsa rektori i USHT-së Vullnet Ahmeti falimderoi tik-ën për donacionin edhënë .

Kjo është hera e dytë që shoqata qeveriytare Turke tika USHT-së i dhuron komjutor, vitin e kaluar USHT nga shoqatë pranoi 100 kompjutor.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *