Home / Lajme / Maqedoni / Tribunë fetare në Bogovinë (VIDEO)

Tribunë fetare në Bogovinë (VIDEO)

27 Korrik – “Ndjesia e të qenurit musliman dhe të jetuarit në Islam–sfida dhe mundësi” ishte tema e tribunës që u mbajt mbrëmë në fshatin Bogovinë, organizuar nga shoqata kulturore-humanitare Vepra.

Në emër të kësaj shoqate dhe në emër të këshillit inciator të këtij aktivteti, foli Faton Esati, kryetar i shoqatës Vepra. Ai tha se duke marrë parasysh vlerën dhë urtësitë e këtij muaji të bekuar, dhe duke pasur paraysh gjithnjë nevojën për organizime të tilla, SHKH VEPRA përkrah shumë aktivitete tjera në fushën e kulturës dhe humanitetit, u zotua të organizojë edhe tribunën e kësaj nate, me njërin nga emrat eminent të shkences dhe dijes.

Nërkaq, ligjëratë para të pranishmëve ka mbajtur Profesor doktor Musa Musai.

Tribuna e mbrëmshme është përcjellur me një program të begatshëm fetar.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *