Home / Sport / Bizneset përgëzojnë Ecologun për KF ‘Shkëndija’

Bizneset përgëzojnë Ecologun për KF ‘Shkëndija’

Në adresë të kompanisë Ecolog në Tetovë kanë mbërritur mijëra mesazhe urimi lidhur me vendimin e kësaj kompanie për marrjen në pronësi dhe menaxhim ekipin e futbollit “Shkëndija” të Tetovës.

Një mesazh i tillë ka mbërritur edhe nga restaurant “Arbi” me pronarin e saj Xhelal Idrizi, i cili vendimin e Ecolog dhe të pronarit Lazim Destani e ka vlerësuar si shumë human për Tetovën dhe rajonin.

“Ne besojmë se kjo kompani do t`i jap jehonë tjetër futbollit, ngritja dhe nxjerrja e talentëve të rinj dhe shtuarja e interesimit për futbollsi dhe ndihmë e madhe për gjithë shqiptarët. Hallall i qoftë Ecolog dhe Lazim Destanit, por edhe tifozëve Ballistat”, thekson restaurant “Arbi”.

Gjithashtu lexo

Osmani: Bëmë gabime në mbrojtje, do të ndryshojmë në lojën e ardhshme

Trajneri i Shkëndijës së Tetovës, Qatip Osmani nuk e ka përjetuar mirë humbjen nga Milani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *