Home / Lajme / Maqedoni / Mbahet nata e katër e kuizit të diturisë në Bogovinë (VIDEO)

Mbahet nata e katër e kuizit të diturisë në Bogovinë (VIDEO)

03 Gusht – Mbrëmë në fshatin Bogovinë ka vazhduarë nata e katër e kuziit të dituriësë ku në këtë mbrëmje fitues ka qenë Nedim Zekiri Shkolla e mesme “Medreseja Isa Beu”- Shkup, viti i tretë nga fshati Pirok.

Mysafirë të mbrëmjes ishin:Gani Misimi nga fshatit pallçisht. Burim Sherifi imam në xhaminë e re të fshatit pallçisht dhe Ajla Xhemaili nxënësë e shkollës së mesme „Medreseja Isa Beu“-Tetovë, nga fshati Sedllarc. Në natën e katër të kuzit të dituris u ndanë edhe mirënjohje për hoxhallarë që kanë dhënë kontribut për edukimin dhe arsimimin fetarë të gjeneratave të reja, personailete të ndryshme si dhe shoqata rinore. ESAT ESATI-ISH IMAM-XHAMIJA E FSHATIT BOGOVINE. HAXHI XHITA-MUEZIN-XHAMIJA E FSHATIT BOGOVINE. HAFIZ ZEKERIJA ASANI-HATIB XHAMIJA E FSHATIT BOGOVINE. HAFIZ SALI MISIMI-XHAMIJA E FSHATIT BOGOVINE. HAFIZ ABDULSAMET XHAFERI-XHAMIJA E FSHATIT BOGOVINE. BEQIR ISENI-GJYQËSI. HISO SALIU- SHENDËTËSI. ISMAILHAKI ASANI- GJYQËSI. MUZAFER XHEMAILI-ISH ARSIMTARË SeTKI RAMADANI-ISH ARSIMTARË,SHOQATA RINORE: SH.K.H”VEPRA” KONTRIBUTIN E DHËNË NË SFERËN E KULTURËS DHE HUMANITETIT. SH.K.H ”ALI MUNISHI”- KONTRIBUTIN E DHËNË NË SFERËN E KULTURUS DHE HUMANITETIT.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *