Home / Lajme / Maqedoni / Paralajmërohen dënime për keqpërdoruesit e ujit

Paralajmërohen dënime për keqpërdoruesit e ujit

27 gusht-Vlera e dënimeve do të jetë rreth 150 euro pë rata që do të kapen duke keqpërdorur ujin e pijshëm në qytetin e Tetovës. Fillimisht do të ketë vërejtje më shkrim dhe më pas do të ketë edhe ndëshkime, paralajmëron drejtori aktual I Ndërmarrjes Publike Komunale Tetova-Tetovë,Xhelal Ceka. Sipas tij, kjo është e vetmja mënyrë për të përmirësuar gjendjen me mungesën e ujit të pijshëm në qytetin e Tetovës.

Dënime në të holla për keqpërdoruesit e ujit. Kështu në të ardhmen inspektorë të Ndërmarrjes Publike Komunale Tetova-Tetovë, do të dalin në teren dhe të konstatojnë gjendjen faktike dhe më pas do të shqiptohen dënime.

Vlera e dënimeve do të jetë rreth 150 euro pë rata që do të kapen duke keqpërdorur ujin e pijshëm në qytetin e Tetovës. Fillimisht do të ketë vërejtje më shkrim dhe më pas do të ketë edhe ndëshkime, paralajmëron drejtori aktual I Ndërmarrjes Publike Komunale Tetova-Tetovë,Xhelal Ceka. Sipas tij, kjo është e vetmja mënyrë për të përmirësuar gjendjen me mungesën e ujit të pijshëm në qytetin e Tetovës.

Sipas kreut të NPK-së, tregues më I realtë se ka keqpërdorime të mëdha të ujit në Tetovë, janë rreshjet e sotme të shiut, ku shumë pak qytetarë ujin oborret, trotuaret dhe pjesë tjera private me uj të pijshëm dhe nuk ka mungesë të ujit në rezervuar.

Ndryshe, krahas mungesës së ujit të pijshëm në qytetine Tetovës sasi e madhe e ujit keqpërdoret.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *