Home / Lajme / Maqedoni / Qeveria e Maqedonisë:Nuk është arritur marrëveshje me Kosovën

Qeveria e Maqedonisë:Nuk është arritur marrëveshje me Kosovën

13 shtator-“Thelbësisht një marrëveshje e tillë edhe nuk nevojitet sepse me vetë heqjen e ndalesave nga pala kosovare do të ndërpritet të vlejë edhe masa e Maqedonisë për pagesë të kompensimit sepse ajo masë e jona edhe ashtu është formuluar në vetë vendimin – të ndërpresë së vlejturi kur do të hiqet ndalesa kosovare”, thonë nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë

Nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë e demantojnë lajmin e kumtuar në MIA, ndërkaq i marrë nga mediat kosovare, se gjoja është arritur ndonjë marrëveshje ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Kosovës.

“Nuk ka marrëveshje për heqjen e ndalesave kosovare për import të prodhimeve të Maqedonisë në Kosovë dhe masa e Maqedonisë për pagesë për hyrje të qytetarëve kosovarë dhe mjeteve transportuese në Republikën e Maqedonisë, thelbësisht një marrëveshje e tillë edhe nuk nevojitet sepse me vetë heqjen e ndalesave nga pala kosovare do të ndërpritet të vlejë edhe masa e Maqedonisë për pagesë të kompensimit sepse ajo masë e jona edhe ashtu është formuluar në vetë vendimin – të ndërpresë së vlejturi kur do të hiqet ndalesa kosovare”, thonë nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *