Home / Lajme / Maqedoni / Të enjten fillon asfaltimi i rrugës Tetovë-Falishtë ( VIDEO)

Të enjten fillon asfaltimi i rrugës Tetovë-Falishtë ( VIDEO)

Tetovë, 25 Shtator – Për shkak të kompletimit të punëve ndërtimore për rikonstruimin e kësaj rruge prej ditës së enjte 26.09.2013 në ora 7:30 do të mbyllet rruga prej fshatit Falishë deri afër autostradës Shkup- Gostivar.

Të mërkurën 25.09.2013 prej ores 7:30 do të fillojnë punët përgatitore për rikonstruimin e rrugës lokale Tetovë-Falishtë. Për shkak të kompletimit të punëve ndërtimore për rikonstruimin e kësaj rruge prej ditës së enjte 26.09.2013 në ora 7:30 do të mbyllet rruga prej fshatit Falishë deri afër autostradës Shkup- Gostivar. Procesi i asfaltimit do të zgjatë 4 ditë prandaj lusim banorët e fshatrave Falish dhe Simnicë në qarkullimin e tyre ti shfrytëzojnë rrugët alternative respektivisht rrugët kah fshati Zhelinë, njoftojnë nga komuna e Tetovës.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *