Home / Lajme / Maqedoni / 100 Mije nga Detelina shkoi ne Tetovë

100 Mije nga Detelina shkoi ne Tetovë

17. Tetor… Rruga fituese e Lotarisë shtetërore të Maqedonisë sot na dërgoi në Tetovë. Tetovarja e cila dëshiron të mbetet anonime është anëtarja më e re e familjes së fituesve Instant Lotari. Ajo ka fituar 100.000 denar.

Fituesja e jonë anonime është konsumatore e rregullt e lojërave të fatit të Lotarisë shtetërore të Maqedonisë, e cila tiketën fituese e ka blerë në shitoren Barton.
Përvec 60 veturave të mbetura deri më tani kemi edhe tre fitues me nga 500.000 denar.
Sa për informatë Tiketa Detelina është lansuar nga fundi I vitit 2012 me fitime nga 30, 1000, 10.000, 100.000 dhe 500.000 denarë. Shuma e përgjithshme eështë 19.500.000 denar.Pra për vetëm 30 denar mund të fitoni 500.000 denar.
Kush gërvisht ai fiton
Lotaria Shtetërore e Maqedonisë

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *