Home / Lajme / Maqedoni / Ndërruan jetë dy të helmuarit nga këpurdhat (VIDEO)

Ndërruan jetë dy të helmuarit nga këpurdhat (VIDEO)

Tetovë, 28 tetor – Siç konstatoi drejtori i Klinikës për toksikologji, Andon Çibishev, gjendja shëndetësore e anëtarëve të tjerë të familjes, mes të cilëve është edhe një foshnje disamuajshe, por përmirësohet dhe sipas të gjitha gjasave do të lëshohen në shtëpi.Drejtori Çibishev informoi se nuk kanë marrë kampione nga kërpudhat sepse familja i ak ngrënë të gjitha. Sipas të gjtiha gjasave, siç tha, bëhet fjalë për Amanita viroza, me helm mjaft të fuqishëm, e cila kërkon bazël pjellore për t’u rritur

Në Klinikën për toksikologji mbrëmë vdiqën babëe bir nga familja tetovare tetëanëtarëshe që kishin ngrënë kërpudha helmuese.

Siç konstatoi drejtori i Klinikës për toksikologji, Andon Çibishev, gjendja shëndetësore e anëtarëve të tjerë të familjes, mes të cilëve është edhe një foshnje disamuajshe, por përmirësohet dhe sipas të gjitha gjasave do të lëshohen në shtëpi.

Drjetori Çibishev informoi se nuk kanë marrë kampione nga kërpudhat sepse familja i ak ngrënë të gjitha. Sipas të gjtiha gjasave, siç tha, bëhet fjalë për Amanita viroza, me helm mjaft të fuqishëm, e cila kërkon bazël pjellore për t’u rritur.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *