Home / Lajme / Maqedoni / Në Tetovë zbulohen tre objekte të cilët kanë organizuar ilegalisht lojëra të fatit (VIDEO)

Në Tetovë zbulohen tre objekte të cilët kanë organizuar ilegalisht lojëra të fatit (VIDEO)

Tetovë, 31 tetor – Madje kjo, në dy objektet pa firmë i lokacuar në rrugën “Ivo Llolla Riber” në Tetovë, në të ciat janë gjetur tre të punësuar, T.R.(20), N.L.(26) dhe O.D.(30) nga Tetova, janë gjetur edhe përkohësisht janë marrë pesë aparate pokeri dhe pajisje për lojërat e fatit (dy monitorë dhe kompjuter), si dhe një shumë e caktuar e të hollave nga qarkullimi ditor.

Policia gjatë kontrolleve të kryera në tre objekte në rrethinën e Tetovës gjeti dhe mori më shumë aparate pokeri ku ilegalisht janë organizuar lojëra të fatit.

Siç njoftoi MPB, aksioni i nëpunësve policorë të SPB Tetovë, në koordinim me inspektorë të Drejtprisë për të ardhura publike, është realizuae dje në mesditë në tre objektet në rajonin e Tetovës, pas informatave paraprake se në to ndodhen aparate për lojlëra të fatit dhe se po organizojnë lojëra të këtilla.

Madje kjo, në dy objektet pa firmë i lokacuar në rrugën “Ivo Llolla Riber” në Tetovë, në të ciat janë gjetur tre të punësuar, T.R.(20), N.L.(26) dhe O.D.(30) nga Tetova, janë gjetur edhe përkohësisht janë marrë pesë aparate pokeri dhe pajisje për lojërat e fatit (dy monitorë dhe kompjuter), si dhe një shumë e caktuar e të hollave nga qarkullimi ditor.

Në objektrin e tretë të kontrolluar në Sedllarcë të Poshtme, madje, që e ka drejtuar, D.J.(4) nga Miletino, janë marrë katër aparate për poker.

Aparatet dhe pajisjet katër aparate të poker.

Aparatet e ndërmarra janë të fotofokumentuara, ndërsa personat e gjetur janë ftuar në SPB Tetovë për pastrimin e të gjitha thjeshtësia lidhur me imtësitë se kush janë pronarë të aparateve so dhe se për sa kohë janë shfrytëzuar, me ç’rast do të pasojnë padi për bizhoz” dhe “fshehje tatimore”.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *