Home / Lajme / Maqedoni / Në USHT filloi konferenca ndërkombëtare shkencore të Fakultetit Filozofik

Në USHT filloi konferenca ndërkombëtare shkencore të Fakultetit Filozofik

Tetovë, 18 Tetor – Në Universitetin Shtetëror të Tetovës sot u bë hapja solemne e konferencës ndërkombëtare shkencore të Fakultetit Filozofik “Problemet socio-kulturore dhe sfidat e bashkëkohësisë” ktë konferencë e hapi rektori i USHT-së Vullnet Ameti i cili tha se konferencat e këtilla janë të mirëseardhura për universitetin tonë.

Ndërsa këtë konferecë ndërkombatare e përshëndeti edhe deklani i fakultetit filozofik Fatbi Osmani i cili tha s e në fillim të nëtortizt pritet të botohet edhe revuista e oarë shkenocore Filozofia.

Kordinatori i konferecës Ndërkombëtare Musa Musai tha se se në këtë konferëce do të ketë 129 punime shkencore, ndërsa do të marrin pjesë 150 studiues.

Në hapjen soleme të Konferencës ndërkombëtare shkencore të Fakultetit Filozofik “Problemet socio-kulturore dhe sfidat e bashkëkohësisë ishin të pranishëm ërfaqësuies nga pushteti lokal.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *