Home / Lajme / Maqedoni / Risi nga Lotaria Shtetërore e Maqedonisë.

Risi nga Lotaria Shtetërore e Maqedonisë.

Lotaria Shtetërore e Maqedonisë paralajmëron dy lojëra të reja të fatit në një emision.

Duke mare parasysh interesin e madh për pjesëmarrje gjatë tërheqjes së numrave, Lotaria paralajmëron se së shpejti do të lansojë lojërat BINGO BUM dhe TOP5.
Bingo Bum është lojë familjare me identitet të ri. Fitimet janë: Maksi Bingo që sjell 2.000.000 denarë të garantuar gjatë hapjes së numrit 33 me radhë. Për fitimet Xhek Pot vijë dhe Xhek Pot dy vija janë rezervuar vetura,kurse tek Bingo Bum që realizohet në numrin tërheqës 90 ka edhe kategori të tjera fituese. Cmimi do të ngelë I njëjtë 60 denarë për një tiket me 6 kombinime dhe 15 numra.
TOP5 do të luhet me tërheqje prej 5 deri 36 numra. Ky është product I ri. Do të luhet për pesëahe në pritje të shtatës që për momentin ofron reth 12.000.000 denarë,.
Lojërat BINGO BUM dhe TOP5 do të plasohen në të njëjtën kohë në një Tv emission me emër KOHA PËR FAT në gjysmën e parë të muajit Nëntor dhe do të emitohet cdo të Hëne në ora 20.30 në MTV1

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *