Home / Lajme / Maqedoni / Tearca drejt përmirësimit të gjendjes së ujit (VIDEO)

Tearca drejt përmirësimit të gjendjes së ujit (VIDEO)

Tetovë, 31 tetor – Qendrat e ujësjellësit mbi malet e Tearcës janë në rrugë restaurimi sistemet e vjetra tani janë duke u restauruar, me qëllim që të krijohen parakushte që rrjedha e ujit të ketë kapacitet të kënaqshëm për furnizim të qytetarëve 24 orë në ditë.

Është duke u punuar në atë plan që cilësia të plotësoj standarde dhe parakushte të kohës së re. Objektet bazë ose kaptazhat parashihet të kenë një pranushmëri kohe pusetat e grumbullimit me standarde pastaj një linjë rrugëtimi me mundësi lëvizje sa më të lehtë. E rëndësishme është të theksohet se në Komunën e Tearcës është duke u punuar në këtë plan vazhdon të ndiqet ecuria e punimeve, kuptohet gjithnjë sipas grafikut të punimeve dhe projekteve preventive. Ndër prioritetet bazë të Komunës së Tearcës dhe kryetarit të saj, Isen Asani është që të vendos nën administrim real punën e ujësjellësve në të gjithë rajonin.

Është e udhës që komuna së Tearcës të kumunikoj sa më afërme qytetarët për këtë për cështjen e ujit, problem ky që është konsumuarshumë nga struktura të shumta në të kaluarën.

Tani me atë që pamë në terren, të cilën gjë dhe mund ta dëshmojmë se puna e ujësjellësit është në rrugë të mbarë dhe këtu nuk ka hapësirë që këto nevoja jetike të problematizohen ose të politizohen.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *