Home / Lajme / Maqedoni / Vendoset ‘ZHIVË’ në hyrje të drejtoris për të hyra publike Tetovë (VIDEO)

Vendoset ‘ZHIVË’ në hyrje të drejtoris për të hyra publike Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 24 tetor – Sot në oërë 8 e 25 minuta 55 vjeçarja K.J e punësuarë në drejtoirin për hyra publike në Tetovë, ka vërejturë një sasi të konsiderueshme të një materiali të lëngëshëm të ashtuquajturë Zhivë në derën hyrse të zyrës së udhëheqësit të kësaj njësie.

Sot në oërë 8 e 25 minuta 55 vjeçarja K.J e punësuarë në drejtoirin për hyra publike në Tetovë, ka vërejturë dhe menjëher e dhe e ka paraqiturtë në polici se në derën hyrse të zyrës së udhëheqësit të kësajë njësia ka pasurë të hedhurë një sasi të konsiderueshme të një materiali të lëngëshëm që është konstauarë se bëhet fjalë për materialin e ashtuquajturë Zhivë.

Menjëher pjestarë të policisë së Tetovë e kanë siguruarë vendin, ku më pas është fotodomuatuarë, dhe ku ëhstë bërë hetim i poltë, ku më pas matrali i gjeturë do të eksperimentohet.

SPB në Tetovë është duke i marrë të gjitha masat për gjetjen e arutorëve dhe të zbardhin qëllimin pse e kanë hedhurë këtë material aty.

Gjithashtu lexo

Kallëzim penal deri te PSP nga Mehmeti, Llatas dhe Talevska kundër biznesmenit Palevski

Ashtu siç u informua dje nga Telegrafi, biznesmeni Ljupço Palevski është marrë në pyetje informative …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *