Home / Lajme / Maqedoni / Avokati I Trifunovskit kërkon rigjykim

Avokati I Trifunovskit kërkon rigjykim

Gjykata në fakt vërtetoi dy situate faktike në bazë të tregimit të të akuzuarit dhe në bazë të tregimit të dëshmitarëve që kanë shoqëruar tanimë të ndjerët me çka ata tregojnë një të vërtetë që është e kundërt me faktet e sjella materiale.Është qesharake,gjykata e akuzon për paramendim ku në nenin 288, pika e katërt e akuzon për pakujdesi” tha Mitko Sollakov avkot mbrojtes.

mbrojtësi I të dënuarit Jakim Trifunovski, ka ngritur ankesë në vendimin e shkallës së parë për ngjarjen e shkurtit të këtij viti, ku i akuzuari Jakim Trifunovski, u dënua me burgim të përjetshëm për vrasje me paramendim të Besnik Shehabit dhe Imran Mehdi. Avokati mbrojtës ditën e sotme, ka kërkuar rrigjykim dhe kthim të lëndës në shkallën e parë.

“Unë mendoj se me këtë ankesë do ndihmojmë që gjykata e shkallës së dytë ta konfirmojë drejtë situatën faktike dhe të sjellë vendim të drejtë ligjor.Gjykata në fakt vërtetoi dy situate faktike në bazë të tregimit të të akuzuarit dhe në bazë të tregimit të dëshmitarëve që kanë shoqëruar tanimë të ndjerët me çka ata tregojnë një të vërtetë që është e kundërt me faktet e sjella materiale.Është qesharake,gjykata e akuzon për paramendim ku në nenin 288, pika e katërt e akuzon për pakujdesi” tha Mitko Sollakov avkot mbrojtes.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *