Home / Lajme / Maqedoni / Fillon debati i amendamenteve për Propozim-buxhetin për vitin 2014

Fillon debati i amendamenteve për Propozim-buxhetin për vitin 2014

15 nëntor-Dy dite deputetët kanë pasur debat të përgjithshëm për buxhetin, ndërsa tani mbeten edhe tetë ditë për amendamentet. Janë parashtruar 684 amendamente,më së shumti amendamente ka nga LSDM-ja-316, RDK-ja 178, PDSH-ja 150, PAE 33 dhe PRSD shtatë.

Komisioni për financim dhe buxhet sot do ta fillojë debatin e amendamenteve për Propozim-buxhetin për vitin 2014.

Dy dite deputetët kanë pasur debat të përgjithshëm për buxhetin, ndërsa tani mbeten edhe tetë ditë për amendamentet. Janë parashtruar 684 amendamente,më së shumti amendamente ka nga LSDM-ja-316, RDK-ja 178, PDSH-ja 150, PAE 33 dhe PRSD shtatë.

Sipas të projektuarës, arka shtetërore për vitin e ardhshëm do të arrijë 176,5 miliardë denarë. Të ardhurat janë planifikuar në 158 miliardë e 200 milionë, ndërsa deficiti buxhetor në 3,5 për qind dhe do të financohet nga burimet vendore dhe të huaja. Edhe në anën hyrëse edhe në atë dalëse ka rritje për 7 për qind në krahasim me buxhetin vjetor

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *