Home / Lajme / Maqedoni / Partia FORTË edhe ne Maqedoni

Partia FORTË edhe ne Maqedoni

16 Nentor… “Jemi ka diskutojmë për këtë temë dhe pse të mos ndodhë kjo”, ka theksuar Visar Arifaj.

Kryetari i Partisë së Fortë në Kosovë, Visar Arifaj ka theksuar se pse të mos fortë Partia e Fortë tek shqiptarët edhe në Maqedoni.

“Jemi ka diskutojmë për këtë temë dhe pse të mos ndodhë kjo”, ka theksuar Visar Arifaj.

Duke thënë se cili do të ishte simboli i kësaj partie, për dallim nga simboli i PF-së që e ka në Kosovë, Arifaj thotë se simboli duhet të jetë “Aleksandri i Madh”, pasi që edhe ky është një simbol i historisë kombëtare të shqiptarëve.

Partia e Fortë dhe lideri i saj Visar Arifaj u përfshinë në zgjedhjet lokale kryesisht për Prishtinën, ku kandidati i saj mori një numër simbolik të votave. Kjo parti përcolli mesazhe ironizuese gjatë fushatës, por edhe një skenë tallëse me subjektet e tjera politike në Kosovë. (INA)

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *