Home / Lajme / Maqedoni / Albafone me pikë shitje edhe në supermarketin Princ 2 (VIDEO)

Albafone me pikë shitje edhe në supermarketin Princ 2 (VIDEO)

Tetovë, 26 dhjetor – Albafone vazhdon që të jetë edhe më afër qytetarve, ku sot ka hapurë një pikë shitje në Princ 2 në Tetovë,

Qëllimi i këtyre puikave të shitjes është pasi që kërkesa e konsumatorëve ka qenë që kjo kompoani e telekumunikimit të ketë edhe një pikë shitje në tetovë.

Arben Aliu drejtor shitjesh në albafone thotë se kompania Albafone është duke u zgjeruarë në vendet ku ka shqiptarë dhe tash më për festat e fund vitit do të kemi edhe oferta të reja, ku tash më edhe nga dje kemi ofertat fol pa kufi në të gjitha rjetët vetëm për 99 denarë.

Tash më albafone si operatorë i cioli ka përqëllim që trarget grupin shqiptarë, ëhstë shtrirë në të gjithë qytetet, e maqedonisë perendimore.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *