Home / Lajme / Maqedoni / Asfaltohet trotuari në komunën e Tearcës

Asfaltohet trotuari në komunën e Tearcës

5 dhjetor-“Komuna e Tearcës vazhdon me investimet kapitale në infrastrukturën rrugore. Gjegjësisht është bërë asfaltimi i trotuarit që kalon përgjat magjistrales Tetovë – Jazhincë, dhe lidh tre fshatrat, fshatin Dobrosht, fshatin Gllogjë, dhe fshatin Përshefcë. Ky investim paraqet investim shumë të rëndësishëm kapital në përmisimin e infrastrukturës rrugore te fshatrve të Komunës së Tearcës” njoftojnë nga komuna e Tearcës.

Shtrohet me asfalt trotuart që Komuna e Tearcës e ka ndërtuar përgjatë rrugës Tetovë – Jazhincë, konkretisht në fshatrat Dobrosht, Gllogjë, Përshefcë. “Komuna e Tearcës vazhdon me investimet kapitale në infrastrukturën rrugore. Gjegjësisht është bërë asfaltimi i trotuarit që kalon përgjat magjistrales Tetovë – Jazhincë, dhe lidh tre fshatrat, fshatin Dobrosht, fshatin Gllogjë, dhe fshatin Përshefcë. Ky investim paraqet investim shumë të rëndësishëm kapital në përmisimin e infrastrukturës rrugore te fshatrve të Komunës së Tearcës” njoftojnë nga komuna e Tearcës.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *