Home / Lajme / Maqedoni / Formohet shtabi emergjent

Formohet shtabi emergjent

18 dhjetor-Me shkas shpërthimit të zjarrit I cili në ora 14:00 përfshiu në ndërtesën tetkëkatëshe në Bllokun 70 komuna e Tetovës formoi shtabin e emergjencës I cili ka marrë përsipër një sërë detyrash për përballimin e situates së sotme deri në normalizimin e saj.

“Me shkas shpërthimit të zjarrit I cili në ora 14:00 përfshiu në ndërtesën tetkëkatëshe në Bllokun 70 komuna e Tetovës formoi shtabin e emergjencës I cili ka marrë përsipër një sërë detyrash për përballimin e situates së sotme deri në normalizimin e saj. Shtabi emergjent do t’ju përgjigjet dhe do t’ju ofrojë ndihmë qytetarëve në nevojë të cilët mund të drejtohen në ndërtesën e komunës së Tetovës ose në numrin e telefonit 044335499”, informojnë nga komuna e Tetovës.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *