Home / Lajme / Maqedoni / Masa për parandalimin e keqpërdorimit të mjeteve piroteknike

Masa për parandalimin e keqpërdorimit të mjeteve piroteknike

21 dhjetor – Në suaza të fushatës “Viti 2014 me fat dhe i sigurt – në shoqëri familjare dhe miqësore”, sot me fillim në orën 12, në QT Vero Qendër,

Reparti për parandalim në SPB Shkup do të realizojë aktivitete në lidhje me parandalimin e keqpërdorimit të mjeteve piroteknike.
Në bashkëpunim me Kryqin e Kuq të qytetit të Shkupit edhe nxënës anëtarë të klubeve për parandalim të formuar në shkollat fillore në suaza të projektit “Siguria në shkolla” do të realizohet ushtrim tregues për dhënien e ndihmës të të lënduarve të shkaktuar nga keqpërdorimi i mjeteve piroteknike.
Për realizim të suksesshëm të fushatës nga ana e Repartit për parandalim, në bashkëpunim me radion e Maqedonisë, është përpunuar audio-spot, i cili ido të promovohet gjatë kohës së aktiviteteve, ndërsa gjithashtu do të distribuohet material propagandues adekuat për qytetarët, vizutorë të ngjarjes.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *