Home / Lajme / Maqedoni / Nesër fillon ndrrimi I ujmatësve në Tetovë

Nesër fillon ndrrimi I ujmatësve në Tetovë

26 dhjetor-Nga kjo ndërmarrje ftojnë për pjesëmarrje të përfaqësuesit të familjes dhe objketeve afariste për kryerjen me sukses të aktiviteteve për montim, njofton Tv KOHA

NPK Tetova-tetovë, njofton shfrytëzuesit se në suaza të projektit për përmirësimin e qyetit me ujë të pijshëm, do të fillojë me ndrrimin dhe montimin e ujmatësve duke filluar nga dita e premte (27 dhjetor).
Nga kjo ndërmarrje ftojnë për pjesëmarrje të përfaqësuesit të familjes dhe objketeve afariste për kryerjen me sukses të aktiviteteve për montim, njofton Tv KOHA
“NPK, Tetova dotë bën montimin e ujmatësve në llogari të vetë, që ëshë në pajtim me ligjin për furnizim me ujë të pijshëm dhe përcjelljen e ujrave të zezë, sipas të cilit dhënësi I shërbimit duhet të bën verfikimin e ujmatësve’, tha për TV Kohën Xhelal Ceka, drejtor I NPK-së në Tetovë.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *