Home / Sport / Noveski futbollist i vitit, Bllazhevski futbollist më i mirë nga kampionati vendor

Noveski futbollist i vitit, Bllazhevski futbollist më i mirë nga kampionati vendor

Futbollist i vitit 2013 do të shpallet Nikollce Noveski , ndërsa futbollist më mirë nga kampionati vendor është Dejan Bllazhevski, para Kërste Velkovskit dhe Izair Eminit. Astrit Merko shpallet trajner i vitit për futbollin e femrave.

Këshilli drejtues i FFM-së në mbledhjen e fundit ka miratuar emrat e më të mirëve për vitin 2013 duke filluar nga trajneri i vitit, futbollisti vendor, golashënues më mirë, futbollist më mirë i vitit dhe emrat të tjerë. Futbollist i vitit 2013 do të shpallet Nikollce Noveski , ndërsa futbollist më mirë nga kampionati vendor është Dejan Bllazhevski, para Kërste Velkovskit dhe Izair Eminit. Astrit Merko shpallet trajner i vitit për futbollin e femrave. Të përkujtojm se futbollisti më i mirë i vitit 2012 ishte Agim Ibraimi

Trajner te vitit janë:
Bllagoja Milevski KF VARDAR
Gorazd Mihajllov KF TETEKS
Qatip Osmani KF RENOVA

Futbollist te vitit nga kampionati vendor:
Dejan Bllazhevski – KF TURNOVO
Kërste Velkovski – KF RABOTNICKI
Izair Emini – KF RENOVA

Golashënues së i mirë:
Jovan Kostovski – KF VARDAR

Trajneri me i mirë për futbollin e femrave:
Astrit Merko KFF AS UNITED

Futbolliste me e mirë:
Natasha Andonova
Gentiana Roci
Katerina Milevska

Golashenuese me e mirë:
Elena Jakovska

Trajneri më i mire i futsallit:
Zoran Lekiç

Futbollist me i mirë i futsallit:
Dragan Petroviç

Trajner më i mirë i futbollit për të rij:
Alexander Vasoski
Petar Georgieski
Jeton Musliu

Futbollist me i mire i futbollit per te rinj:
Marjan Radevski KF METALURG
Demir Imeri KF RABOTNICKI
Gjorgji Zajkov KF RABOTNICKI

Golashënues më i mirë për futbollin e te rinjve:
Martin Hristov

Klubet më të mira të futbollit për të rinj:
KF METALURG
KF VARDARI
KF RABOTNICKI

Punëtor më i mirë i futbollit:
Dragan Popovski

Ekipi më i mirë për fair-play:
KF RABOTNICKI

Refer më i mirë:
Dimitar

Futbollist i vitit:
Nikollçe Noveski

Vepër jetësore:
Andon Doncevski

Gjithashtu lexo

Ylli i Shkëndijës: Nuk kemi çfarë të humbasim ndaj Milanit

Ardian Cuculi ka thënë se Shkëndija do të tentojë të bëjë lojën e saj dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *