Home / Lajme / Maqedoni / Beqir Çerkezi fitues i veturës nga Supermarketi Princ 2 në Tetovë (VIDEO)

Beqir Çerkezi fitues i veturës nga Supermarketi Princ 2 në Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 28 janar – Beqir Çerkezi është fituesi i veturës Volsfagen Pollo që ndahet nga Super Marketi Princ 2 në Tetovë.

Në mënyrë solemne sot Beqir Çerkezi ka marrë veturën pasi që ishte pjesë e lojës shpërbylese të cilën e organizon ky supermarket. Beqir Çerkezi, është shprehur i kënaqur me këtë shpërblim dhe apelon tek të gjithë qytetarët që të jenë pjesë e Super marketit Princ ngase krahas shërbimit cilësor poashtu klientët edhe shpërblehen.

Ndërsa Adisa Mustafi nga super marketi Princ 2 në Tetovë thotë se ky market do të vazhdojë me befasitë e shumta për klienetët, ku do të ketë edhe një lojë shpërblyese tjetër ndërsa tërheqja do të bëhet me 4 gusht të vitit 2014.

Ndryshe në lojën shpërblyese të marketit Pric janë ndarë edhe shumë shpërblime të tjera, ku si dhuratë kryesore kishte veturën e tipit Volsfogen Pollo, ndërsa në lojën shpërblyese të radhës përsëri si dhuratë kryesorë do të jetë një veturë.

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *