Home / Lajme / Maqedoni / FRI me ekspozit me rastin e ditëlindjes së profetit Muhammed (VIDEO)

FRI me ekspozit me rastin e ditëlindjes së profetit Muhammed (VIDEO)

Tetovë, 22 janar – Me rastin e ditëlindjes së profetit Muhammed, Forumi Rinor Islam dega Tetovë mbrëmë në galerin e arteve pamore ka organizuarë një ekspozitë me temë ta njohim Muhammedin.

Në këtë ekpozitë kanë marë pjesë 19 artistë ku kanë prezantuarë piktuarat e tyre me tematikë fetare islame, ku nëpërmjet artit ata për disa vite me radhë japin një kontributë për të njohurë vlerate dhe bukuritë e profetit Muhammed thotë Berat Limani korrdinatir i projketit.

Edhe piktori Jakup Ahmeti është i kënaqurë që disa vite me radhë është duke marë pjesë në këtë ekpozitë të organizuarë nga Forumi Rinir Islam.

Në fund të këtij manifestimi jan ndarë edhe mirënjohje për të gjithë pjesëmarsit dhe përkrahësit e projketit Të Njohim Muhammedin.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *