Home / Lajme / Maqedoni / Lamtumirë pushimi dimëror

Lamtumirë pushimi dimëror

19 janar-Gjysmëvjetori i dytë do të fillojë me testim ekstern të nxënësve të shkollave të mesme në vitin përfundimtar (viti i tretë ose i katërt), të cilët testet për dy lëndët do t’i japin më 22 dhe 24 janar. Testimi do të jetë sipas qasjes së re, i cili do t’ua lehtësojë provimin nxënësve sepse është krijuar sistem në të cilin janë futur pyetjet për të gjitha lëndët mësimore.

Rreth 280.000 nxënës të shkollave fillore dhe të mesme nesër kthehen në bankat shkollore pas pushimit trejavor dimëror.

Gjysmëvjetori i dytë do të fillojë me testim ekstern të nxënësve të shkollave të mesme në vitin përfundimtar (viti i tretë ose i katërt), të cilët testet për dy lëndët do t’i japin më 22 dhe 24 janar. Testimi do të jetë sipas qasjes së re, i cili do t’ua lehtësojë provimin nxënësve sepse është krijuar sistem në të cilin janë futur pyetjet për të gjitha lëndët mësimore.

Për nxënësit e tjerë – nga klasa e tretë në fillore deri në vitin e tretë në të mesme – testimi ekstern do të jetë në fund të vitit shkollor.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *