Home / Lajme / Maqedoni / Lëndët nuk vonohen në gjykatën e Tetovës (VIDEO)

Lëndët nuk vonohen në gjykatën e Tetovës (VIDEO)

Tetovë, 31 janar – Lidhur me këto akuza që i adresohen gjykatës, numri një i gjykatës së Tetovës, shprehet se për lëndët gjykatësit i kanë duart e lira ndërsa puna e tyre kontrollohet nga shumë organe dhe në fund vetë gjykatësi por edhe pala do të përballen me padi.

“Nëse një gjykatës sjell ndonjë vendim në favor të ndonjërës palë pa pasur bazë ligjore, atëherë vendimi anulohet në gjykatën e apelit. Çdo herë kur kthehet vendimi gjykatësit i shënohen pikë negative. Ka shumë akuza për gjykatat por duhet që të kenë fakte dhe argument sepse ka instanca që e kontrollojnë punën e gjyqtarëve por edhe të gjykatave” thotë Hanif Zendeli kryetar i gjykatës së tetovës, lajmëron TV Koha.

Ai nënvizoi se 27 gjykatësit që janë në gjykatën e Tetovës janë të mjaftueshëm për të zgjidhur lëndët e qytetarëve.

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *