Home / Lajme / Maqedoni / Maqedonasit në ‘Karnevalin e Vevçanit’, sërish provokojnë myslimanët (VIDEO)

Maqedonasit në ‘Karnevalin e Vevçanit’, sërish provokojnë myslimanët (VIDEO)

15 Janar – Ata nuk janë penduar për fyerjen e 1 milion muslimanëve në Maqedoni dhe ngjashëm edhe këtë vit kanë fyer rëndë myslimanët.

Para dy viteve në Krarnevalin e Vevcçanit, pjesëmarrësit abuzuan me librin e shenjtë të myslimanëve Kuranin dhe gratë muslimane, me ç’rast pasuan reagime të shumta dhe protesta masive në Strugë.

Ata nuk janë penduar për fyerjen e 1 milion muslimanëve në Maqedoni dhe ngjashëm edhe këtë vit kanë fyer rëndë myslimanët. Të maskuar me maska të ndryshme sipas portalit “Haberlab”, ata në kafeterinë “Grifon” kanë përqeshur profetin Muhammed si dhe kanë shpalosur flamurin ku shkruan shehadeti.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *