Home / Lajme / Maqedoni / Nga 1 janari etiketa për automjetet e saporegjistruara

Nga 1 janari etiketa për automjetet e saporegjistruara

9 janar-Etiketa për vitin 2014 është me ngjyrë të kuqe dhe në të me shkronja romake nga I deri në XII janë shënuar muajt e vitit kalendarik.Siç njoftojnë nga MPB-ja, qëllimi i kësaj risie është në drejtim të zvogëlimit të numrit të automjeteve të paregjistruara të cilat marrin pjesë në komunikacionin e rrugëve publike.

Çdo automjet i saporegjistruar nga 1 janari i këtij vitit merr etiketë për regjistrimin e bërë. Etiketa duhet të ngjitet në anën e brendshme apo të jashtme të automjetit, me çka në mënyrë vizuale do të mund të përcaktohet se automjeti është regjistruar.

Etiketa për vitin 2014 është me ngjyrë të kuqe dhe në të me shkronja romake nga I deri në XII janë shënuar muajt e vitit kalendarik.

Siç njoftojnë nga MPB-ja, qëllimi i kësaj risie është në drejtim të zvogëlimit të numrit të automjeteve të paregjistruara të cilat marrin pjesë në komunikacionin e rrugëve publike.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *