Home / Lajme / Maqedoni / Shkolla Liria me kushte më të mira për fëmijët me aftësi të veçanta (VIDEO)

Shkolla Liria me kushte më të mira për fëmijët me aftësi të veçanta (VIDEO)

Tetovë, 21 janar – Janë përmisuar kushten në paralelen speciale në shkollën fillore “Liria” – Tetovë.

Më parë këto fëmijë nuk kishin as kushte minimale për mësim ndërsa tani ato do të mundë lirshëm që të hyjnë në klasë pasi janë regulluar edhe stazat për këta fëmijë, kushtet brenda klasës janë përmisuar dukshëm me çrast fëmijët do të kenë edhe më shumë atmosferë për mësim, janë regulluar banjot më çrast janë vendosur edhe alarme të posacme në raste nevoje.

Shpresa Hadri drejtoreshë në shkollën fillore “Liria” në Tetovë shprehet e lumtur që u regullun shumë gjëra në këtë shkollë nga ana e komunës së Tetovës mes tyre edhe klasa e fëmijëve me aftësi të veçanta.

Edhe prindërit shprehen të gëzuar që kushtet për fëmijët e tyre që mësojnë në këtë shkollë dukshëm janë përmisuar. Ato shprehen falemenderime deri te drejtoresha e shkollës, Komuna e Tetovës dhe mësueset që çdo ditë angazhohen me fëmijët e tyre.

Edhe fëmijët që mësojnë në këtë klasë shprehen të lumtur që kushtet e klaës së tyre janë përmisuar. Atyre më së shumti përshtypje u kishin lënë banjot e regulluara, bankat, etj.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *