Home / Lajme / Maqedoni / Zhvillohet Testimi ekstern në Tetovë (VIDEO)

Zhvillohet Testimi ekstern në Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 22 janar – Testimi ekstern në komunë e Tetovës sot është mbajturë në mëyrë të qëtë dhe pa asnjë problem.

1900 maturantë sot janë nënshtruarë këtijë testimi ku kanë qenë të mbikëqyrurë nga ana e qendrës shtetrore për vlerësim, arsimtarë të shkollave të mesme si dhe nga ana e biros për zhvilimin e arsimit.

Zëvendës drejtori i shkollës së mesme bujqësore Sherif Abduramani tha se në këtë shkolë nuk ka pasurë asnjë problem në mbarëvajtjen e testimit ekstern.

Procesi i qetë ka shkuarë edhe në shkollën komunale të mjekësisë Nikolla Shtajn ku procesi i testimit ka filluarë në kohë dhe pa asnjë problem thotë zëvendës drejtori Isan Emini.

Deklarata të njejta për situatën se si është edhe në shkollën e mesme komunale Gjorçe Stojçeski ku testimi është mbajtyrë pa asnjë problem tha drejtori Abaz Abazi.

Gjat vitit të kaluarë ky testim në disa shkolla kaloi me shumë probleme ku nxënësit kishin probleme në qasjen e internetit dhe në serverin kryesor.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *