Home / Lajme / Maqedoni / 2013 viti i suksesshëm për pensionistët (VIDEO)

2013 viti i suksesshëm për pensionistët (VIDEO)

Tetovë, 20 Shkurt – Shoqata e pensionistëve të Tetovës sot ka mbajturë një takim me anëtarët e kësajë shoqate ku është diskutuar plani financiar i vitit 2013.

Shoqata e pensionistëve në takim me anëtarët ka diskutuar edhe të arriturat e kësaj shoqate si dhe planet e shoqatës së pensionistëve gjatë vitit 2014.

Sipas Shaban Azizit nga shoqata e pensionistëve të Tetovës, tha se kjo shoqatë gjatë vitit 2013 i ka realizuar të gjitha planet e parapara, por edhe ka ariturë të grumbullojë buxhet solid. Sipas Azizit gjatë vitit 2014 kjo shoqatë ka paraparë një sërë aktivitetesh që planifikohen të realizohen.

Në këtë takim vjetor antarët e shoqatë së pensionistëve kanë bërë edhe vlerësimet e punës së deritanishme dhe kan hartuar prioritetet për këtë vit.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *