Home / Lajme / Maqedoni / Bie tavani në gjimazin e Tetovës (VIDEO)

Bie tavani në gjimazin e Tetovës (VIDEO)

Tetovë, 05 shkurt – Bie tavani në një klasë te barakat e gjimazit të Tetovës, në mometin kurë ka rënë për fat të mirë nxënsit nuk kan qenë në klasë dhe nuk ka të lënduarë.

Drejtori i gjimazit të Tetovës Namik Qemal Mustafa thotë se kjo ka ndodhurë përderisa një mjeshtër ka qenë duke punuarë në pullazin e barakave për të regulluarë të njetin pasi gjatë të rreshurave, nga i njeti ka pikuarë ujë, dhe mjeshtri ka rënë nga pullazi në pllafonin e klasës dhe e ka shëmburë një pjesë të plafonit.

Sipas drejtorit Namik Qemal Mustafa ai ka bërë kërkesë për renovimin e të njetës edhe pse janë ndarë mjetet ky proces akoma nuk ka fiulluarë dhe nuk dihet se kurë do të filloj.

Ndryshe një pejsë e nxësnësve të gjimazit janë duke mësuarë në Baraka të vjetra dhe pa kushte elemetare për mësim, nxënësit e kësajë shkolle disa herë kanë kërkuarë gjetjen e një zgjidhje, por prej atëher e deri më tash nuk kanë marr asnjë zgjidhje konkrete.

Gjithashtu lexo

Lumi në Poroj të Tetovës ende mbetet pezull, banorët bllokojnë rrugën Tetovë-Jazhincë

Banorët e fshatit Poroj, sot (18 gusht), prej ora 14:00 e kanë bllokuar rrugën rajonale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *