Home / Lajme / Maqedoni / Kërkesa për xhami në Kodrën e Diellit afër realizimit (VIDEO)

Kërkesa për xhami në Kodrën e Diellit afër realizimit (VIDEO)

Tetovë, 11 shkurt – Komuna e Tetovës është duke shqyrtuar kërkesën e shoqatës Zgjate Dorën për ndërtimin e Xhamisë në pikën turistike Kodra e Diellit.

Këtë e ka konfirmuar kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi, e cila tha se për vitin 2014 janë ndarë mjete për përplimin e planit gjeneral urbanistik dhe të gjitha kërkesat që janë dorëzuar do të shqyrtohen tha Teuta Arifi pëe Televizionin Koha.

Ndërkohë lidhur me këtë kërkesë, kryetari i shoqatës Zgjate Dorën Nexhat Bexheti, ka thënë se ka sinjale pozitive nga komuna e Tetovës që të jepet leja për ndërtimin e Xhamisë në Kodrën e Diellit.

Iniciativa për ndërtimin e Xhamisë në Kodrën e Diellit daton që moti edhe nga qytetarët të cilët kanë uikend shtëpiza në Kodrën e Diellit.

Gjithashtu lexo

A do ta hanë vallë shqiptarët edhe kësaj radhe sapunin për djathë?

Shpëtim Pollozhani për  gazetën Lajm është deklaruar për organizimin e zgjedhjeve lokale, që priten të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *