Home / Lajme / Maqedoni / Kontrolle në rrugën Tetovë – Bërvenicë (VIDEO)

Kontrolle në rrugën Tetovë – Bërvenicë (VIDEO)

Tetovë, 24 Shkurt – Me qëllim të përmirësimit të sigurisë në komunikacionin rrugor, pjesëtar të policisë nga stacioni policor për siguri në komunikacionin rrugor gjatë uikendit kanë kryer kontrolle në rrugën regjionale Tetovë-Bërvenicë.

Kjo rrugë një kohë të gjatë është e rrezikshme për këmbësrorët në këto vendbanime. Me këtë rast sipas policisë gjashtë vozitës janë hasur duke e kaluar shpejëtsinë e lejuar në këtë rrugë dhe kanë marrë gjobë prej 45 deri në 300 euro. Tek dy vozitës janë vërejtur edhe skadimi i regjistrimit të automjetit më shumë se 30 ditë dhe ata do të duhet të paguajnë dënime në vlerë prej 500 eurove. “Të gjithë këto kontroll janë kryer për të përmirësuar gjendjen në komunikacionin në rrugën regjionale për në Bërvenicë ku kohë më parë kanë ndodhur një numër i madh i aksidenteve”, thonë nga SPB-ja e Tetovës.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *