Home / Lajme / Maqedoni / Më shumë pensionist vdesin më pak anëtarësohen (VIDEO)

Më shumë pensionist vdesin më pak anëtarësohen (VIDEO)

Tetovë, 25 Shkurt – Shoqata e invalidëve të punës dhe shfrytëzues të pensionit invalidor në Tetovë sot ka mbajtur një mbledhje të kryesi që kësaj shoqate ku është diskutuar për raportin vjetor të vitit 2013 për të ariturat e kësaj shoqate dhe planet e kësaj shoqate të vitit 2014.

Kryetari i Shoqatës së invalidëve të punës dhe shfrytëzues të pensionit invalidor Jugosllav Arizankoski thotë se kjo shoqatë është duke numëruar 3 mijë anëtarë, dhe është një ndër shoqatat më të mëdhaja, por nga viti në vit vjen duke u pakësuar për arye se mortaliteti është duke u rritur. Në vitit 2013 kemi pasur 170 anëtarë të ndjerë ndërsa numri i atyre që janë duke u bërë anëtar në shoqatën tonë është më i vogël dhe kemi vetëm 55 antërë të rijë. Unë nuk do të doja që personat të përfundojnë në shoqatën tonë dhe shpresoj se do të shfytëzojnë pensionin normal” dhe jo si anëtarë dhe pjesëtar të Shoqatës së invalidëve të punës dhe shfrytëzues të pensionit invalidor.

Gjithashtu në këtë shoqatë është diskutuar edhe për përzgjedhjen re të kryesisë së kësaj shoqate.

Gjithashtu lexo

Vetëndizet vetura e mërgimtarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma në dalje të fshati Zherovjan për në fshatin Radiovcë, është vetë-ndezur në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *