Home / Lajme / Maqedoni / Menduh Thaçi telegram urimi Hashim Thaçit

Menduh Thaçi telegram urimi Hashim Thaçit

17 shkurt – Në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare ju uroj juve dhe gjithë shqiptarëve që këtë ditë ta kremtojmë me krenari dhe me besim të plotë për një të ardhme më të mirë për të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë.

Në telegram thuhet

I nderuari z. Kryeministër,

Arritjet e shtetit të Kosovës janë një gëzim i madh për të gjithë Shqiptarët kudo që ndodhen, andaj urojmë që Kosova shumë shpejt të bëhet anëtare e përhershme e OKB-së, si dhe pjesë e Bashkimit Evropian dhe Aleancës Euroatlantike – NATO.

Në emrin tim personal dhe në emër të Partisë Demokratike Shqiptare ju uroj juve dhe gjithë shqiptarëve që këtë ditë ta kremtojmë me krenari dhe me besim të plotë për një të ardhme më të mirë për të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *