Home / Lajme / Maqedoni / Mile Janakieski në Tiranë

Mile Janakieski në Tiranë

10 shkurt-Në takim, siç kumtoi kabineti i Janakieskit, është paraparë të bisedohet për projektet rrjedhëse dhe të planifikuara infrastruktirore dhe aktivitetet në pjesën e transportit dhe komunikimeve, që janë me rëndësi për vendet e rajonit.

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski sot do të marrë pjesë në takimin e ministrave të transportit të shteteve në Evropën Juglindore, që po mbahet në Tiranë.
Në takim, siç kumtoi kabineti i Janakieskit, është paraparë të bisedohet për projektet rrjedhëse dhe të planifikuara infrastruktirore dhe aktivitetet në pjesën e transportit dhe komunikimeve, që janë me rëndësi për vendet e rajonit.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *