Home / Lajme / Maqedoni / Romët kërkojnë asfaltimin e tre rrugëve (VIDEO)

Romët kërkojnë asfaltimin e tre rrugëve (VIDEO)

Tetovë, 23 shkurt – Shoqata për përforcimin dhe organizimin e bashkësisë rome “Romano Abazi”, ka filluar me një kampanjë në komunat Tetovë, Prilep, Koçani, Shuot Orizari, Topana dhe Veles.

Në Tetovë gjatë promovimit të kampanjës, ata kanë grumbulluar nënshkrime për asfaltimin e tre rrugëve në Tetovë. Bëhet fjalë për rrugët Jadranska, Proleterska, dhe Prohor Pçinski. “Sipas rezultateve nga hulumtimi ynë erdhëm në përfundim se këta tre rrugë janë më problematike për bashkëinë rome. Për këtë kampanjë tashmë kemi dëërguar edhe peticion deri tek komuna e Tetovës me 190 nënshkrime. Krahas peticionit kemi dërguar edhe kërkesë për zgjidhjen e këtij rpoblemi. Deri më tash nuk kemi marrë asnjë përgjigj. Qëllimi i aktivitetit të sotëm është që të marrëm sa më shumë mbështetje nga qytetarët për këtë kampanjë”, theksuan nga shoqata Romana Abazi.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *