Home / Lajme / Rajon / Çetnikët serb në Krime: Do të përcjellim përvojën nga Kosova

Çetnikët serb në Krime: Do të përcjellim përvojën nga Kosova

10 mars-“Serbët dhe rusët gjithmonë janë ndihmuar me shekuj me radhë. Rusët gjithmonë kanë ardhur si vullnetarë pranë ushtrisë serbe dhe tani edhe ne po bëjmë këtë për t`i ndihmuar”, thksoi Bratislav Zhivkoviq nga Krushevci për mediat ndërkombëtare.

Një grup paramilitarësh serb të njohur si çetnikët po qëndrojnë në Krime të Ukrainës dhe se ata kanë theksuar se ata kanë mbërritur aty në mbështetje të ‘vellëzerve rus’. Ata kanë theksuar se kanë përvojën e tyre në Kosovë, duke rezistuar në forma të ndryshme.

“Serbët dhe rusët gjithmonë janë ndihmuar me shekuj me radhë. Rusët gjithmonë kanë ardhur si vullnetarë pranë ushtrisë serbe dhe tani edhe ne po bëjmë këtë për t`i ndihmuar”, thksoi Bratislav Zhivkoviq nga Krushevci për mediat ndërkombëtare.

Ata kanë theksuar se kanë marrë detyrat e reja dhe se gjatë orëve të natës ata qëndrojnë pranë zonës kufitare midis Rusisë dhe Ukrainës dhe se po kontrollojnë makinat që kalojnë.

Gjithashtu lexo

Bashkimi emocional pas 3 vjetësh, i fëmijës së rrëmbyer nga ISIS, me familjen e tij (Video)

Një djalë 12-vjeçar jazidi është bashkuar me nënën e tij në Kanada tre vjet pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *