Home / Lajme / Maqedoni / Dogana konfiskon shpenz të gajlla në Kufirin me Sërbinë (VIDEO)

Dogana konfiskon shpenz të gajlla në Kufirin me Sërbinë (VIDEO)

03 Mars – Gjat vikendit të klaurë pjestarë të doganës së maqedonisë kanë gjeturë një numër të madhë të mallit të fshehurë, ku ka pasurë monella të arta dhe shpenzë të gajlla, materiale të fallcifikuara, produkete tekstili këpucë, cigare, telefona celularë dhe gjëra të tjera.

Janë kapurë 15 monella ari me mbishkrimin France Ios. I. D. G. Avstriae Imperator me një masë prej 160 gramë të fshehurë gjatë kalimit në aeroporin Aleksandri i Madhë, ku pas kontrollit të kryerë te një qytetar i maqedonisë ku ishte duke udhëtuarë nga Bazeli i Zvicrës. Monellat e arit së bashku me një fakturë prej 7 mijë frangash të dhënë nga një bankë zvicëriane janë gjeturë në xhepin e një udhëtari, ku edhe kundër personit në fjalë do të ngritete padi adekuate.

Ndërsa 58 shpenzë të gjalla janë zënë në kalimin kufitarë të Tabanocit, pas kontrollit të kryer të një autobusi i cili ka pasurë destinacioni Beograd – Athinë. Janë zënë gjithashtu edhe 2180 copë bizhuteri, si dhe 251 produkete tjera si tesha, kuletra, gjerdane, si dhe 53 prodhime kozmetike 114 palë këpucë femrash, 91 palë tesha, si pallto, farmerka, trenerka, bluza dhe pantollona, 50 telefona celulare si dhe 38 produke të përdorura si, lap topa kompjutor, lavatriçe si dhe 12 copa Çanta për llap top. Malli i gjeturë është konfiskuarë dhe është mbajturë nga ana e doganës së maqedonsië, ndërsa kundër pjestarëve ku edhe është gjetuarë ky mall do të ngrihet proceduarë adekuate.

Në Doganë janë konfiskuarë gjithashtu 3.908 produke të ndryshme produkte me marka të njohura botërore të cilët janë të mbrojtuara ndërsa paskontrollit të kryerë është konstatuarë se ata produkte janë të falcifikuaera dhe janë të sjelluarë nga Kina.

Gjithashtu lexo

BESA me Çupin dhe LR-PDSH me Agollin do të garojnë në Dibër

Partitë politike bashkë me degët komunale po i bëjnë përgatitjet e fundit para zgjedhjeve lokale, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *