Home / Lajme / Maqedoni / Lupço Georgievski fushatë vetëm në internet

Lupço Georgievski fushatë vetëm në internet

13 mars-„Kemi vendosur për një fushatë në internet për shkak se bojkotohemi masovikisht nga mediat e kontrolluara nga Qeveria. E dyta është se ne nuk dëshirojmë të bëjmë mitingje ku do të vijnë do të xhirojnë dhe më pas do të na bëjnë shtypje. në internet mund të na shohin të gjitha ata që në qetësi dëshirojnë ta dëgjojnë programin tonë”, tha Georgievski, transmeton

Lideri i partisë VMRO-PP Lupço Georgievski ka deklaruar se partia e tij ka vendosur të shkojë e vetme në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, në të cilat do të ofrojë program origjinale.

„Kemi vendosur për një fushatë në internet për shkak se bojkotohemi masovikisht nga mediat e kontrolluara nga Qeveria. E dyta është se ne nuk dëshirojmë të bëjmë mitingje ku do të vijnë do të xhirojnë dhe më pas do të na bëjnë shtypje. në internet mund të na shohin të gjitha ata që në qetësi dëshirojnë ta dëgjojnë programin tonë”, tha Georgievski, transmeton.

Por ai theksoi se është i gatshëm për duel apo debate televizive.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *