Home / Lajme / Rajon / Motoristët serb shkojnë për të luftuar në Ukrainë

Motoristët serb shkojnë për të luftuar në Ukrainë

Putin ka armatosur dhe mobilizuar këtë grup motoristësh dhe ka urdhëruar që ata të kalojnë në krahinën ukrainase pikërisht në Aeroportin Simferopol.

Njësiti i motoristëve “Night Wolves” nga Serbia ka filluar riorganizimin e vullnetarëve për të shkuar për luftë në Ukrainë, në pjesën e banuar me rus.Putin ka armatosur dhe mobilizuar këtë grup motoristësh dhe ka urdhëruar që ata të kalojnë në krahinën ukrainase pikërisht në Aeroportin Simferopol.
Njëherit ky klub motoristësh sllav ka informuar të gjitha klubet tjera kudo në Evropë që ti bashkëngjiten luftës për një pjesë të Ukrainës. Sipas planeve, klubi i motoristëve do fillon me spastrimin e pjesës ukrainase ku jetojnë rusët, pikërisht në qytetin Sevastopol ku edhe gjendet aeroporti. (A.Martini/INA)

Gjithashtu lexo

Vdes ish-kryeministri Bajram Rexhepi – (VIDEO)

Ish- kryeministri i Kosovës, Bajram Rexhepi ka ndërruar jetë pas një sëmundje për të cilën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *