Home / Lajme / Maqedoni / OSBE/ODIHR do t’i prezantojë aktivitetet për zgjedhjet presidenciale

OSBE/ODIHR do t’i prezantojë aktivitetet për zgjedhjet presidenciale

10 mars-Misioni vëzhgues për zgjedhjet presidenciale është vendosur me ftesë nga Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë, ndërsa ODIHR presin që një ftesë e tillë t’u dërgohet edhe për vëzhgimin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare më 27 mars të këtij viti.

Ambasadori Gert Arens, shef i Misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR në zgjedhjet e ardhshme presidenciale në Maqedoni, sot në Shkup do t’i prezantojë rolin dhe aktivitetet e misionit.

Me këtë, kjo do të jetë hapja zyrtare e Misionit vëzhgues ODIHR dhe OSBE-së për zgjedhjet presidenciale në Maqedoni më 13 mars të këtij viti.

Misioni vëzhgues për zgjedhjet presidenciale është vendosur me ftesë nga Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë, ndërsa ODIHR presin që një ftesë e tillë t’u dërgohet edhe për vëzhgimin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare më 27 mars të këtij viti.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *