Home / Lajme / Maqedoni / Rregullimi i hapësirave të gjelbra në Tetovë (VIDEO)

Rregullimi i hapësirave të gjelbra në Tetovë (VIDEO)

Tetovë, 29 Mars – Ky aktivitet realizohet nga NPK Tetova, dhe është në kornizat e fushatës gjithëpërfshirëse ekologjike Pranvera e Gjelbër të organizuar nga Komuna e Tetovës

Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi sot në unazën rrugore afër Ramstore, në dalje të qytetit, do të ndjek nga afër punimet për rregullimin e hapësirave të gjelbra.

Ky aktivitet realizohet nga NPK Tetova, dhe është në kornizat e fushatës gjithëpërfshirëse ekologjike Pranvera e Gjelbër të organizuar nga Komuna e Tetovës.

Hapësirat e ngushta të ngelura mes pallateve, qarkoret e vogla të qytetit dhe disa hapësira në periferi që janë të mbuluara nga mbeturinat, përbejnë statistikën zyrtare të Komunës së Tetovës, për hapësirat e gjelbra. Këto hapësira me përmasa oborresh anekënd qytetit, konvertohen në një sipërfaqe prej 411 mijë metër, hapësira të gjelbra në qytetin e Tetovës.

Gjithashtu lexo

Përfaqësimi në ARM, reagon Lëvizja Besa – (FOTO & VIDEO)

Lëvizja BESA reagon ndaj deklarimeve të zëvendës ministrit të Mbrojtjes, Bekim Maksuti i cili shprehu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *