Home / Lajme / Maqedoni / USHT: Politika duart larg nga universiteti (VIDEO)

USHT: Politika duart larg nga universiteti (VIDEO)

Tetovë, 27 Mars – Usht hedh posht akuzat se se familjarë të afërm të Ali Ahmetit kanë marrë honorare nga Universiteti Shtetëror i Tetovës.

Pas akuzave të djeshme se familjarë të afërm të Ali Ahmetit kanë marrë honorare nga Universiteti Shtetëror i Tetovës, autoritetet e këtij universiteti kanë theksuar se të njejtat janë të pabaza dhe bien ndesh me etikën dhe misionin, që ka Universiteti në shërbim të të gjithë qytetarëve pa dallim përkatësie etnike, fetare dhe partiake.

Sipas tij, nuk pajtohemi në asnjë mënyrë, që Universiteti Shtetëror i Tetovës të përdoret për reklamë dhe propagandë të politikave ditore, dhe aq më tepër, emri i këtij institucioni të vetëm të arsimit të lartë në gjuhën shqipe në Republikën e Maqedonisë të shndërrohet në arenë të shfryrjes, larjesh hesapesh dhe përfitimit të ulët politik”, tha Ramadani.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *